Turizm Fakültesi - Turizm İşletmeciliği Bölümü

Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri Kolin Oteli Ziyaret Etti

Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Buket Buluk Eşitti’nin yürütücülüğünde Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencileri “Kat Hizmetleri Yönetimi” dersi kapsamında 29.11.2022 tarihinde Çanakkale’de bulunan Kolin Otel’e teknik gezi düzenledi. Otel’in gezdirilmesinde Kat Hizmetleri Departman Müdür Yardımcısı Şener Karadoğan yardımcı oldu. Kat hizmetleri departmanının öneminden bahseden Karadoğan, daha sonra öğrencilere oteldeki odaları ve çamaşırhaneyi gezdirerek, kat hizmetleri faaliyet alanını tanıttı. Öğrencilerimiz ayrıca, otelde bulunan odaları gezip, odaların konuklar için hazırlanma sürecine, odadaki malzemelerin ve temizlik ürünlerinin kullanılma şekline bizzat şahit oldular. Öğrencilere çeşitli ikramların da servis edildiği ziyaret kapsamında otel yönetimine bu misafirperver davranışlarından ve öğrencilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.