Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri Akol Otel'de

Turizm İşletmeciliği Bölümü 2. sınıf öğrencileri, Dr. Buket BULUK EŞİTTİ tarafından yürütülen “Kat Hizmetleri Yönetimi” dersi kapsamında 22 Kasım 2021 tarihinde Akol Oteli’ni ziyaret etti.

Öğrencilerimiz bu ziyaret kapsamında, Kat Hizmetleri Müdürü Sayın Zeynep Yücel’den Kat Hizmetleri Departmanında yapılan işlerin önemli noktalarını dinleme fırsatını yakaladılar.

Öğrencilerimiz, otelde bulunan odaları gezip, odaların konuklar için hazırlanma sürecine, odadaki malzemelerin ve temizlik ürünlerinin kullanılma şekline bizzat şahit oldular.

Ayrıca Kat Hizmetleri Müdürü’nün gün içerisinde neler yaptığı, ne gibi zorluklarla karşı karşıya kaldığı ve bulunduğu pozisyona nasıl ulaştığını dinleyen öğrenciler, Sayın Zeynep Yücel’e sorularını yönelttiler. Öğrencilerimiz; bir oda kaç dakikada temizleniyor, çamaşır işlemleri nasıl yürütülüyor, çalışanlar nasıl takip ediliyor gibi sorularına aldıkları yanıtlarla bilgilendiler.