Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Gencay Saati Savsa danışmanlığında ve Turizm İşletmeciliği Öğrencisi Gülsu Gavas yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan "Ezine Çamlıca Şelalesinin Turizm Potansiyeline Yönelik Paydaş Görüşlerinin Analizi" başlıklı araştırması Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı olarak desteklenmeye hak kazanmıştır.

Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Gencay Saatçi Savsa danışmanlığında ve Turizm İşletmeciliği Öğrencisi Gülsu Gavas yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan "Ezine Çamlıca Şelalesinin Turizm Potansiyeline Yönelik Paydaş Görüşlerinin Analizi" başlıklı araştırma,Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı olarak desteklenmeye hak kazanmıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.