Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi - Turizm İşletmeciliği Bölümü

12. Kariyer Günü Gerçekleştirildi

Fakültemizin 12. Kariyer Günü 28 Şubat 2024, Çarşamba günü Fakülte binasında, Türkiye genelinden ve Çanakkale’den katılan altmışın üzerinde üst düzey Turizm işletmesinin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKALP ve Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergun Çağman ESİRGEMEZ’in yaptığı Kariyer Gününde, Öğrencilerimiz Turizm İşletmelerini yakından tanıdılar, staj ve iş görüşmeleri yapma imkanına kavuştular. Organizayson komitesinde yer alan ve kariyer gününün düzenlenmesinde önemli görevler üstlenen Öğretim Üyelerimize, idari personelimize, öğencilerimize ve sponsorluk desteği veren Anzac Otellerine, Troia Tusan Otel’e, katılım sağlayan Turizm İşletmelerine teşekkür ederiz.

Fakültemizin 12. Kariyer Günü 28 Şubat 2024, Çarşamba günü Fakülte binasında, Türkiye genelinden ve Çanakkale’den katılan altmışın üzerinde  üst düzey Turizm işletmesinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Açılış konuşmalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKALP ve Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergun Çağman ESİRGEMEZ’in yaptığı Kariyer Gününde, Öğrencilerimiz Turizm İşletmelerini yakından tanıdılar, staj ve iş görüşmeleri yapma imkanına kavuştular.

Organizayson komitesinde yer alan ve kariyer gününün düzenlenmesinde önemli görevler üstlenen Öğretim Üyelerimize, idari personelimize, öğencilerimize ve sponsorluk desteği veren Anzac Otellerine, Troia Tusan Otel’e, katılım sağlayan Turizm İşletmelerine teşekkür ederiz.