Turizm İşletmeciliği Doktora Ders Kayıtları

Değerli Turizm İşletmeciliği Doktora Öğrencileri,

Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı 2020-2021 Bahar Dönemi Akademik Takvimi aşağıdaki gibidir.

BAHAR YARIYILI

22-26 Şubat 2021

Kayıt Yenileme

01-05 Mart 2021

Ders Ekleme-Bırakma, Geç Kayıtlar ve Danışman Onayları

01 Mart 2021

Derslerin Başlaması

- Öğrenci, öğrencilik haklarından yararlanabilmek için her yarıyıl akademik takvimde belirlenen süre içinde kaydını yenilemek zorundadır.

-Ders kayıtlarınızı yukarıda belirtilen tarihlerde, öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapabilirsiniz.

- Haklarınızın kaybolmaması için Lütfen ders seçimlerinizi ve olursa ders ekleme – bırakmayı belirtilen tarihlerde yapınız.

- Anlaşılmayan bir durum veya sorun olduğunda danışmanınız ile irtibata geçiniz.

- Her dönem aldığınız derslerin AKTS toplamının 30 olmasına dikkat ediniz.

-Bahar döneminde derslerin ne şekilde devam edeceği bilgisi, pandemi koşullarına göre  bilahare bildirilecektir.

Zorunlu dersler sekmesinden - Araştırma Uygulamaları ve Seminer  dersi seçilecektir.

Seçmeli dersler sekmesinden toplam 3 tane seçmeli ders seçilecektir.

Seminer Dersinde  Tez Danışmanının ismi seçilecektir.

Alandışından geldiği için Tez Danışmanı belli olmayan öğrencilerin Seminer dersini hangi öğretim üyesinden   almaları gerektiği bildirilecektir.

Harç borcu olan öğrencilerin ders kayıtları yapılamamaktadır. Bu durumdakilerin harçlarını en kısa zamanda yapmaları rica olunur.

Ders programlarına Turizm Fakültesi internet sayfası Lisansüstü Sekmesinden ulaşılabilir.

Sağlıklı, başarılı, esenlik dolu bir dönem geçirmenizi dilerim.

Prof. Dr. Mustafa BOZ

Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Başkanı